I 2014 ble SISU Hest & Husdyr etablert som en egen avdeling under SISU Produkter AS, hvor vi i dag selger utstyr og innredning til hest. SISU flyttet i august 2021 til nye lokaler på Moreppen, hvor vi har en liten utstilling av stallinnredninger og andre mindre produkter.
Vi importerer salgsvarer rett fra produsent med enerett for Norge, som gir oss kostnadskontroll og oversikt over produktene med tanke på deler og kvalitet. Dette gir deg som kunde solide produkter med lang levetid. Vi gir deg veiledningen du trenger.

Våre leverandører er etablerte og ledende innen sine produkter. Vi benytter oss av Myrby, som produserer stallutstyr og stallinnredning, Equisafe som leverer gjerder, Y-te som leverer dører, og Floor-Care som leverer våre ridebaneharver.
Det viktigste for oss i SISU er å levere produkter av høy kvalitet, slik at utstyret du kjøper er solid, med lang levetid.

Alle våre ansatte har jobbet hos SISU i flere år, noe som gir oss et stabilt arbeidsmiljø. Vi har lang erfaring og høy kompetanse på hest og utstyr for hest, og vet hvordan vi kan veilede deg til rett produkt.

Vi bruker et stort nett av transportører gjennom hele landet, som gir deg som kunde rask levering. Det sørger også for at produktene kommer frem i god stand, som også er svært viktig for oss. SISU-gruppen har jobbet med transport og import i over 50 år, som gir oss god erfaring på området.

Vi i SISU Hest & husdyr jobber kontinuerlig med å bli den ledende forhandleren i Norge innen hest. Vi oppdaterer stadig sortimentet, og har et tett samarbeid med flere av produsentene vi bruker. På denne måten henger vi med på utviklingen av nye produkter.

Hos oss får du solide produkter av høy kvalitet. Vi sitter på kompetansen du trenger.